Het Groot Onderhoud 2018 | Nadenken over participatie

FARO logo

Het Groot Onderhoud, georganiseerd door FARO, heeft voor deze achtste editie als kernthema 'participatie'. Op vrijdag 9 november 2018 verzamelen erfgoedmedewerkers in Brussel om na te denken over wat participatie betekent voor erfgoedinstellingen. In de maanden voordien kan u alvast meedoen aan Expeditie Participatie. De evenementenpagina wordt reeds aangevuld en bevat meer uitleg en een tijdslijn over toekomstige bijeenkomsten.

Het Groot Onderhoud

Het is een jaarlijks overleg- en ontmoetingsmoment van en voor de cultureel-erfgoedsector. Het is hét moment waarop de cultureel-erfgoedsector verzamelt om na te denken en te discussiëren over een waaier aan onderwerpen. In deze gedachtenuitwisseling staat telkens één thema centraal. Collega's uit de cultureel-erfgoedsector gaan op het Groot Onderhoud met elkaar in debat en maken kennis met vernieuwende initiatieven en praktijkvoorbeelden uit binnen- en buitenland. En natuurlijk is het Groot Onderhoud ook een plek om te netwerken, ideeën uit te wisselen en kennis te maken met collega’s uit andere (deel)sectoren.

• 30-04-2018
  • Sohnia Hashmi (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)