De Alexandre Vattemare Award voor creativiteit in bibliotheken

Tekening van persoon die met een vlag zwaait

Wat heeft een wereldberoemde, 19de-eeuwse buikspreker te maken met het bibliotheekwezen? Als u zich dat afvraagt, raden wij u aan om de naam Alexandre Vattemare eens te googelen.

Wellicht wordt u dan ook duidelijk waarom ter ere van hem uitgeverij Library Juice Press uit Sacramento (Californië) heeft besloten om een wedstrijd uit te schrijven voor creativiteit in het bibliotheekwezen. Behalve uit een ingekaderde oorkonde, bestaat de prijs uit $1000,-

De wedstrijd is open voor bibliotheekmedewerkers (in de breedste zin van het woord) van over de hele wereld en aanmeldingen worden aanvard tot eind april. Lees hier de oorspronkelijke oproep en de voorwaarden.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 20-02-2018
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)