Provinciale Bibliotheek Limburg gaat door als Bibliotheek Hasselt Limburg

Foto van vuurwerk

In 2014 kondigde de Vlaamse regering aan dat provincies niet langer persoonsgebonden taken op zich mogen nemen. Dit werd in 2016 geformaliseerd in een decreet dat onder andere inhield dat onze Limburgse partnerbibliotheek een nieuwe overheid kreeg, in dit geval de stad Hasselt.

Sinds dit jaar refereren we naar onze partnerbibliotheek met Bibliotheek Hasselt Limburg (BHL). Bij een nieuwe naam horen niet alleen nieuwe e-mailadressen (...@hasselt.be), maar ook een nieuwe website. Wie op de hoogte gehouden wenst te worden van al het nieuws van de BHL, kan zich via deze handige link inschrijven voor de verschillende nieuwsbrieven en updates.

Niet alles verandert: de prijswinnende tentoonstelling Conn3ct blijft bijvoorbeeld nog gewoon tot eind april te bezoeken.

Wij wensen BHL een (erf)goed 2018!

• 10-01-2018
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)