Bib Web Awards 2017: Nominees gezocht

Logo van Bib Web Awards 2017

Dit najaar organiseert de Bibliotheekschool uit Gent al voor de vierde keer de begeerde Bib Web Awards. Verdienstelijke websites en -toepassingen uit de Vlaamse bibliotheek-, documentatie- en informatiesector komen in aanmerking.  Ook deze keer zullen de cursisten van het graduaat BDI-kunde voor een aantal categorieën de nominees selecteren.
Vervolgens zal een combinatie van publieksstemmen en vakjury in elke categorie het eindresultaat bepalen. Daarnaast voorzien ze opnieuw een Prijs van het Publiek, een Prijs van de Vakjury en een Prijs van de Bibliotheekschool.

Op maandagavond 4 december 2017 worden alle winnaars in de bloemetjes gezet tijdens een feestelijke happening. Voor nu: wil je jezelf (of een collega, project, etc.) nomineren, stuur dan je kandidatuur in tot en met vrijdag 29 september! Voor meer informatie: zie de blogpagina van de wedstrijd.

• 22-09-2017
  • Tom Swaak (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)