Vacature: directeur behoud en beheer musea en erfgoedinstellingen

Nottebohmzaal

Antwerpenaars zijn trots op hun rijke cultuurstad met talrijke gerenommeerde musea en erfgoedinstellingen. Samen beheren die meer dan 800.000 collectiestukken, 1.500.000 boeken en 9.5 km archief. Om dat beheer in goede banen te leiden, zoeken ze een gedreven directeur die met het team een duurzaam bewaarbeleid uittekent, de zorg voor de collecties garandeert en het gebruik van de collecties faciliteert.

De selectie vindt plaats tussen 25 september en 20 oktober 2017.

  Klik hier voor de originele vacature met een uitgebreide beschrijving van het takenpakket, de voorwaarden, etc. Lees zeker ook de informatiebrochure, waarin onder andere de selectieprocedure wordt toegelicht.

  Solliciteren is mogelijk tot en met 15 september 2017.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 28-08-2017
  • |
  • Sohnia Hashmi (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)