IaZ: Erfgoed op het programma

Informatie aan Zee - VVBAD

Op 14 en 15 september 2017 organiseert de VVBAD de vijftiende editie van haar tweejaarlijks congres Informatie aan Zee. Dit is een interactief gebeuren voor informatieprofessionals, dat opnieuw zal plaatsvinden in het Kursaal te Oostende. Het omvat een beursgedeelte en een omvangrijk programma van presentaties, workshops, panels en productpresentaties.

Informatie aan Zee voor de erfgoedbibliothecaris

Voor deze vijftiende editie wordt er verder gekeken dan alleen ICT en technologische vernieuwingen. Alles wat u als informatie­professional aanbelangt, kan aan bod komen. Net als bij vorige edities is er ruimte voor erfgoedgerelateerde onderwerpen die relevant kunnen zijn voor medewerkers in een erfgoedbibliotheek. Wij stelden een overzicht samen uit het zeer uitgebreide programma:

Depot

Informatiebeheer

Beleid

Collectie

Erfgoededucatie

Metadata

Human resources

• 16.15 u. Stage in de bib. Ervaringen uit de erfgoedsector
    Tom Deneire, Universiteitsbibliotheek Antwerpen, An Smets, Universiteitsbibliotheek Leuven, Ludo Vandamme, Openbare Bibliotheek Brugge en Eva Wuyts, Vlaamse Erfgoedbibliotheek vzw (15/09, 16u15)

Het volledige programma voor donderdag 14 september en vrijdag 15 september vindt u terug op de website van de VVBAD.

Schrijf je nu in en profiteer van korting

Wie zich voor 15 augustus inschrijft op Informatie aan Zee kan genieten van kortingsprijzen. Schrijf je nu in!

Prijzen t.e.m. 15 augustus:

1 dag 2 dagen
Leden €85 €145
Niet-leden €115 €195
Studenten €45 €90

Prijzen na 15 augustus:

1 dag 2 dagen
Leden €135 €230
Niet-leden €135 €230
Studenten €45 €90
  • 30-07-2017
  • Tom Swaak (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)