Persbericht 2013-10-25 'Vlaamse Erfgoedbibliotheek ontvangt Vlaamse Cultuurprijs voor Cultureel Erfgoed 2012-2013'

Logo Vlaamse ErfgoedbibliotheekPersbericht

De perstekst over de uitreiking van de Vlaamse Cultuurprijs voor Cultureel Erfgoed 2012-2013 aan de Vlaamse Erfgoedbiblitiotheek vindt u hieronder:

Zie ook ons nieuwsbericht over deze gebeurtenis.

Naar aanleiding van de prijsuitreiking werd ook een brochure gemaakt over de laureaat.

Een persmededeling van de Vlaams minister van Cultuur is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Beeldmateriaal

Enkele beelden kunnen in hoge resolutie worden gedownload. Deze beelden mogen enkel worden gebruikt voor pers- en promotionele doeleinden naar aanleiding van deze gebeurtenis en met de opgegeven bronvermeldingen.

• Foto medewerkers
    De medewerkers van de Vlaamse Erfgoedbibliotheek. V.l.n.r.: Sam Capiau, Susanna De Schepper, David Coppoolse, Eva Wuyts
    Foto: Mirjam Devriendt
  • Foto bestuursleden