Tentoonstelling Maurice Maeterlinck

Maurice Maeterlinck

Het Librarium van de Koninklijke Bibliotheek in Brussel is het ontdekken waard. Om de drie maanden worden er nieuwe documenten tentoongesteld. Nu kunt u er bijvoorbeeld de tentoonstelling De natuur in de stad en in het oeuvre van Maurice Maeterlinck bezoeken. Maeterlinck is tot op heden de enige Belg die de Nobelprijs voor de literatuur in de wacht wist te slepen. U kent hem misschien van zijn toneelstuk Pelléas et Mélisande, maar Librarium toont ons een andere kant van de begenadigde schrijver: zijn fascinatie voor insecten. Nieuwsgierig? De tentoonstelling is gratis te bezichtigen en loopt nog tot 21 oktober.

Details
Datum 
25-07-2017 - 21-10-2017
  • Agendabericht
  • |
  • 16-08-2017
  • |
  • Sohnia Hashmi (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)