Neem in het najaar deel aan de Provinciale infomomenten van de Digitale Week

Banner Digitale Week 2012

Tijdens de jaarlijkse campagne ‘Digitale Week’ worden gedurende één week tal van multimedia activiteiten opgezet die mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met digitale media. De Digitale Week 2012 vindt plaats van 21 tot 27 april. Voor bibliotheken en andere doelgroepen zijn er in het najaar   provinciale infodagen voorzien.

Zet als bibliotheek je activiteit in de kijker

Met de jaarlijkse campagne ‘Digitale Week’ streeft LINC vzw ernaar om e-inclusie te bevorderen in heel Vlaanderen en Brussel. Wil jij als bibliotheek ook deel uitmaken van dit succesverhaal? LINC vzw geeft je de unieke kans om laagdrempelige multimedia activiteiten te organiseren tijdens de Digitale Week en zorgt bovendien voor gratis promotie met een TV-spotje, affiches, flyers en stickers. Als bibliotheek speel je een belangrijke rol tijdens de Digitale Week. Je voorziet immers een dienst waar elke burger terecht kan met zijn vraag naar informatie. Niet iedereen is echter mee met de digitale revolutie. Omdat je vaak al over de expertise en de infrastructuur beschikt om kansengroepen te begeleiden op hun eerste stappen in de digitale wereld ben je als bib een ideale partner in het bevorderen van e-inclusie.

Provinciale infomomenten

De provinciale infomomenten van de Digitale Week in september, oktober en november zijn de ultieme kans om te ontdekken wat jij kan doen tijdens de Digitale Week. Bibnet organiseert een workshop over e-inclusiebeleid voor bibliotheken. Daarnaast komen interessante praktijkvoorbeelden uit de bibliotheekwereld aan bod. Ontdek hoe je zelfs met weinig middelen veel kan bereiken en krijg handige tips over hoe je bijvoorbeeld zelf lokale samenwerkingsverbanden kan opzetten en promotie kan maken voor je activiteiten. Het programma loopt telkens van 10u tot 15u. Deelname aan het infomoment is gratis.

Inschrijven kan via de website van de Digitale Week.

22-09-2011 - 10-11-2011
  • 29-08-2011
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)